Valorant tracker kullanmak ban sebebi mi?

Merhabalar, Valorant Tracker kullanmak ban sebebi mi bilen var mı? Birçok kişi kullanıyor ama internette ban yedim diyenler de olmuş kullanılır mı sizce? Valorant Tracker çok faydalı bir şey aslında. Kullanmak istiyorum ama ban riski olup olmadığından emin değilim.

ben kullanıyorum uzun bir süredir ama ban yemedim

1 Like

Tracker kullanmak genellikle ban sebebi değildir. Ancak burada bazı çelişkiler mevcut olduğu için net bir şey söylemek istemiyorum.

Tracker.gg Riot Games tarafından tanınan bir 3. parti yazılım olduğunu, ban riskinin olmadığını ısrarla söylüyor. Riot Games ise, 3. parti yazılımlar aracılığıyla normalde gizli olan bilgilerin ifşa edilmesini, oyun sırasında bile analiz sonuçlarının görülebilmesini istemiyor.

Tracker kullanıp ban yediğini iddia eden birçok oyuncu mevcut. Tracker’ın isteğe bağlı olarak açıldığını ve kullanmayan hesapların tracker profilinin gizli olacağını da unutmamak lazım.

İki tarafın da açıklamasını okuduktan sonra kullanıp kullanmamaya siz karar vermelisiniz.

Eğer net bir cevap istiyorsanız; kullanmanızda herhangi bir sakınca yoktur.

Riot Games’e açıklamasına buradan ulaşabilirsiniz.
Tracker’ın açıklamasına buradan ulaşabilirsiniz.

4 Likes

Birçok foruma baktım en mantıklı cevap burada verilmiş. Riot’un sitesindeki “Drawing conclusions for you during gameplay (ie we want to see you play the game first, then analyze and reflect later!)” açıklaması bile ban riskinin olduğunu belli ediyor. Daha önce bu açıklamayı hiçbir yerde görmemiştim. Teşekkürler @Aerospace

1 Like